ערב טבעוני במסעדת אדורה של אבי ביטון

אבי ביטון ואורי שביט מגישים: המשתה הטבעוני של אדורה

ינואר 2, 2014 מאת:

ערב טבעוני במסעדת אדורה של אבי ביטוןמסעדת "אדורה" האהובה מקדישה ערב טבעוני מיוחד לחומרי הגלם המשובחים מן הצומח

המגמה הטבעונית מגיעה למסעדת "אדורה" עם משתה חורפי עשיר ומפנק על טהרת הצומח, פרי יצירתו של השף המוכשר אבי ביטון.
הערב המיוחד יתקיים ביום ראשון 19.1.14 החל מהשעה 19:00
ב"אדורה", בן יהודה 226 תל אביב

עקב הביקוש האדיר הערב יתקיים גם ביום שני 20.1.14! מהרו להזמין מקומות

הארוחה תוגש בסגנון המשתה של אדורה – מנות חלוקה למרכז השולחן, בליווי יין ללא הגבלה.

בתפריט:
לחם שאור, קונפי שום, טפנד עגבניות, וסחוג עלי גפן
סלט עגבניות ופיסטוקים
מקלובה שורשים ופריקי
מסבחה חצילים טחינה וגרגרי חומוס
ממולאים של לשון הפר, אורז עגול וצימוקים אוזבקים
תבשיל עדשים ,סטייק דלעת, וקרם בטטה קסבייה
חריימה של קציצות טופו
ריזוטו שורשים וכמהין
חמין פטריות פורטבלו, ציר שורשים ופירה עשבי תבלין

ויהיו כמובן גם קינוחים:
מינסטרונה חלב קוקוס ,פניני טפיוקה ופירות חורף
סורבה מלון במרק שקדים
גלידת קוקוס, גנאש שוקולד וסיגר פיצוחים מתוקים

מחיר הארוחה – 180 ₪ לאדם

חובה להזמין מקומות מראש בטל. 03-6050896

מדריך מסעדות טבעוניות

Print Friendly

4 תגובות לפוסט

  1. מאת orli:

    למה כתוב לשון הפר ?

  2. מאת אפרת:

    היינו עכשיו באדורה. משתה זה לא סתם שם תואר מפוצץ. היה מהמם! טעם בטירוף. מקווה שאבי ביטון ישכח להטמיע בתפריט לפחות חלק מהמנות המשכיות שהגיש הערב. אנחנו אהבנו הכל ובמיוחד את החצילים, החרימה, והריזוטו ההורס! פשוט נפלא. כן ירבו

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט