יום הולדת שנה לבינדלה: חוגגים בארוחה טבעונית

אפריל 5, 2015 מאת:
תפריט טבעוני קבוע בבינדלה

תפריט טבעוני קבוע בבינדלה

כמעט שנתיים אחרי סדרת הארוחות המופתיות ב"סרדיניה", אני חוזרת לפגוש את השף המוכשר רועי סופר בערב מיוחד על טהרת הצומח, עם סיבה כפולה למסיבה: יום הולדת שנה למסעדתו החדשה "בינדלה" והתחדשות התפריט הקבוע בקטגוריה טבעונית שווה ביותר. הידד!

על אף שעבר לא מעט זמן מאז החגיגה ההיא, יש אירועים (וטעמים!) שאי אפשר לשכוח. הארוחות עם רועי סופר היו חגיגה איטלקית יצירתית, שהוציאה מהמנות הכאילו-מוכרות שפיץ טבעוני שאי אפשר שלא להתגעגע אליו. ערכתי ב"סרדיניה" שלושה ערבים טבעוניים יחד עם רועי, שהיו הצלחה מסחררת. מאז המסעדה עברה לידיים אחרות ורועי יצא מהמטבח הקטנטן והצנוע אל החלל המרווח והנעים של בינדלה החדשה, שחוגגת בימים אלה שנה להיווסדה. אחרי שנה בה המנות הטבעוניות שיחקו מחבואים עם הקהל (אבל תמיד היו במטבח, אני עדה) – הן יצאו לקדמת הבמה וקיבלו עמוד שלם בתפריט המעודכן. עוד סיבה מצויינת (כאילו שהייתי צריכה אחת) להזמין את כולכם לחזור וליהנות מהיצירתיות ומהטעמים הנהדרים בגרסאות חדשות ומעוררות רעב, בערב מיוחד שכולו אהבה לתוצרת האדמה.

הארוחה הטבעונית תתקיים ביום ראשון 19.4.15 החל מהשעה 18:00
"בינדלה", מונטיפיורי 27, תל אביב. להזמנת מקום צלצלו 03-6500071

בין המנות שיוגשו בערב המיוחד (יש עוד והן נפלאות!):

טארטאטן עגבניות על בצק עלים עם ממרח אגוזי לוז וסורבה בזיל
אספרגוס ירוק לבן עם קרם אגוזי לוז ותפוחי אדמה בוינגרט לימונים כבושים
פיאדינה – סנדוויץ פיצה ממולא בממרח אגוזים וזוקיני צלוי
ניוקי של ארטישוק ופטריות בקרם לימון
ארנצ'יני – עוגת אורז פריכה עם שורשים צלויים, ממרח עשבים ורוטב עגבניות
קנלוני ארטישוק מפסטת כורכום עם ארטישוק טרי, רוטב עגבניות צהובות, טפנד זיתים ובשמל שקדים
ריזוטו זעפרן עם דלעת צלויה, קרם שאלוטס וקולי תפוז
אניולטי אפונה עם ציר גזרים מצומצם, שמן אגוזים וצ'ילי מוחמץ

וכמובן גם קינוחים 🙂

טווח מחירים – 44-81 ש"ח למנה.
מומלץ להזמין מקומות מראש! צלצלו 03-6500071

למדריך מסעדות טבעוניות וידידותיות לטבעונים

רועי סופר בינדלה. ערב טבעוני

Print Friendly

השאר תגובה

טחינה גולמית מעודנת של בארכה
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט