תמיד נהנות יותר. אורי שביט וננה שרייר

טבעוניות נהנות יותר בננוצ'קה: ארוחה מיוחדת ליום ההולדת!

דצמבר 1, 2014 מאת:
תמיד נהנות יותר. אורי שביט וננה שרייר

תמיד נהנות יותר. אורי שביט וננה שרייר

הזמן טס כשהטבעוניות נהנות יותר, והגיעה השעה לחגוג את יום ההולדת השלישי של הבלוג בארוחה מפנקת עם מתכונים של אורי שביט בגרסת המסעדה

לא ייאמן, אבל הבייבי הקטן שלי גדל מאד והוא כבר בן שלוש שנים תמימות! הזדמנות נהדרת לחגוג בארוחה מפנקת באחת המסעדות הטבעוניות האהובות עלי. לראשונה בתולדות הבלוג ובכלל – הארוחה תתבסס על מתכונים אהובים ומצליחים במיוחד מתוך האתר, שיוגשו בגרסאות מיוחדות מהמטבח של ננוצ'קה.

הערב המיוחד יתקיים ביום שני 15.12.14 החל מהשעה 19:30
במסעדת ננוצ'קה, לילינבלום 30, תל אביב. להזמנות צלצלו 03-5162254

בתפריט:

פתיחה
כוס קאווה מבעבעת וצוננת
לבש – לחם גרוזיני עם מטבלים
טריו סלטי צבע של שעועית שחורה, אורז אדום וכרוב סגול

מנות ביניים
קציצות עדשים ירוקות וסלק – המנה שכבשה את הבשלנים הטבעונים
מוגשת בסיר של רוטב עגבניות לוהט
לצד ירקות עונתיים צלויים

עיקריות
פולנטה של תירס וקרם קשיו מתקתק
עם צ'ימצ'ורי עשבי תיבול ועגבניות צלויות

סטייק טמפה – חומר הגלם האינדונזי הנפלא
מזוגג בסילאן ויין לבן על קרם סלק ואפונת שלג

קינוחים
לא היה אחד שלא התאהב בהן – חיתוכיות שוקולד, אגוזים ומייפל
מוגשות לצד דואט סורבה של תפוח ושוקולד

*** מחיר הארוחה: 180 ₪ לאדם.
*** המנות מוגשות לכל זוג למרכז השולחן.
*** ייתכנו שינויים קלים בתפריט.

חובה להזמין מקומות מראש! צלצלו 03-5162254

Print Friendly

2 תגובות לפוסט

  1. מאת ירון מהבלוג (מהשקיעה לזריחה):

    מזל טוב לבלוג שמעלה את המודעות לאכילה בריאה
    שיאריך ימים רבים

  2. מאת Expertit79:

    ומזל טוב גם לננוצ'קה, שזכתה בפרס המסעדה הטבעונית הטובה ביותר של טיים אאוט.. 🙂

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט