טראפלס טבעוני שחור לבן

טראפלס שחור-לבן של שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן

מרץ 18, 2017 מאת:

עזבו את השילוב בין המרקם המתפצח של השוקולד הלבן והקרמיות הנימוחה של השוקולד החום, עזבו גם את הביס המושלם של אגוז הלוז שמסתתר בפנים. תראו איזה חתיכים כדורי השוקולד האלה!! מומלץ להכין מראש לפחות כמות כפולה 🙂

חומרים ל 12-10 כדורים

לכדורי השוקולד:
2 טבלאות (170 גרם) פינוק בטעם שוקולד חלב עם פצפוצי אורז
1/4 כוס קרם קוקוס
12 אגוזי לוז טבעיים

לציפוי הלבן:
2 טבלאות (170 גרם) פינוק בטעם שוקולד לבן ונוגט עם שבבי אגוזי לוז

+ שוברים את טבלאות השוקולד החום וממיסים יחד עם קרם הקוקוס בסיר קטן, תוך כדי בחישה, עד לקבלת קרם חלק (אפשר גם על בן מארי או במיקרוגל, העיקר לא לשרוף). מעבירים לקערית ומאחסנים במקרר למשך כשעתיים, עד שהתערובת מתמצקת.
+ יוצקים מתערובת השוקולד כדורים קטנים וטומנים בתוך כל כדור אגוז לוז שלם. מכדררים שוב, מניחים על צלחת ומאחסנים במקרר ל-15 דקות נוספות.
+ בינתיים שוברים את טבלאות השוקולד הלבן וממיסים אותן בסיר קטן תוך כדי בחישה, עד לקבלת קרם חלק (גם את זה אפשר לעשות על בן מארי או במיקרוגל). מעבירים לקערית.
+ טובלים את כדורי השוקולד החומים בקרם השוקולד הלבן עד שהם נעטפים מכל הכיוונים. מחלצים מהקערית בעזרת כף ומניחים על רשת כדי שהשאריות יטפטפו והשוקולד יתמצק.

כדורי שוקולד במעטפת שוקולד לבן
+ אם רוצים, טובלים שוב בשוקולד הלבן, לקבלת ציפוי עבה יותר ואם מעדיפים אפשר להשאיר חלק מהכדורים ללא ציפוי בכלל. בסיום, מאחסנים לפחות 15 דקות נוספות במקרר ומגישים.

למתכונים נוספים עם טבלאות פינוק בטעם שוקולד

כדורי שוקולד טבעוני בשני צבעים

Print Friendly, PDF & Email

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games