בריאות על הבר - פאנל יועצות חיפאי

בריאות על הבר – פאנל יועצות חיפאי

מאי 13, 2014 מאת:

פאנל יועצות מיוחד המיועד לכל מי שמתעניין בבריאות ותזונה, ומעוניין להרחיב את הידע שלו לגבי הפעולה היום-יומית והמשפיעה ביותר על בריאותנו, על הסביבה ועל החיים האחרים שסביבנו. הירשמו מראש כדי להבטיח את מקומכם!

לטופס ההרשמה

"אכילה מודעת" היא הרבה יותר מאשר לקרוא את האותיות הקטנות על האריזה בזמן הקניות בסופר. אכילה מודעת היא היכרות עמוקה עם המזון שלנו, הדלק הבסיסי ביותר שאנחנו מכניסים לגוף שלנו, משלמים עבורו, קונים ואוכלים – פעולה שאנחנו עושים לפחות שלוש פעמים ביום, אבל יותר מדי פעמים בלי לחשוב בכלל על המשמעות ועל ההשלכות שלה.
מי ייצר את המזון שלנו ואיך? מה הוא באמת מכיל? איזה נזק הוא עלול לגרום לבריאותנו ואיזו תועלת להביא? מה המשמעות וההשלכות של הפגיעה שלו בסביבה ובבעלי החיים? ועוד שאלות שבימים אלה עולות יותר ויותר לכותרות.
פאנל יועצות מובילות בתחומן יפגוש אתכם להרצאה ולשיחה על הבר, כדי לענות על השאלות שחשובות לכולנו, ולהציע דרכים חדשות להתבוננות במה שאנחנו מכניסים לצלחת. כדאי להכין שאלות מראש וגם תיאבון – במקום יוגש תפריט טבעוני.

בריאות על הבר - פאנל יועצות חיפאי

בפאנל ישתתפו:
ד"ר צביה שיפר – מומחית ברפואת ילדים ותינוקות
אורית אופיר – דיאטנית קלינית
אורי שביט – עיתונאית אוכל ובעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"

האירוע יתקיים במוצאי שבת 29.11.14 בשעה 19:30
ב"סינקופה", כיאט 5 פינת נתנזון, עיר תחתית, חיפה

בערב הפאנל יוגש בבר תפריט מלא על טהרת הצומח!

הכניסה חופשית! הירשמו מראש כדי להבטיח את מקומכם. לטופס ההרשמה

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט