מתכונים לחנוכה

אוהבי החריף יתענגו על הרוטב המפתיע הזה. לביבות במקצה מנגו

אני מודה, אצלי בדרך כלל לא צריך לחכות לחנוכה כדי לטגן – לביבות, קציצות, פלאפל – הכל הולך. אז נכון שאני בדרך כלל לא עושה את זה בשמן עמוק אלא בשכבה דקה של שמן זית (רק לא לשרוף אותו, כן?) אבל אין בי פחד מטיגון. במיוחד כאשר התזונה שלי בסך הכל בריאה, טובה ומאוזנת, קצת שמן למיטב הבנתי הגרגרנית הוא לא כל כך נורא, ובמיוחד כשהתוצאה תהיה ברוב המקרים הרבה יותר טעימה. אז כן, לרוב המתכונים כאן יש גם גרסאות לאפייה ויש אפילו מתכון ללביבות תפוחי עץ שהאפייה מיטיבה איתו יותר מאשר הטיגון. בקיצור, כל אחד יוכל למצוא כאן משהו מתאים, כדי שלכולנו יהיה חג חנוכה שמח וממש ממש טעים.

לביבות בטטה ובורגול

לביבות חומוס סיציליאניות

לביבות תפוחי עץ בקרם שקדים

לביבות תירס תאילנדיות

לביבות עדשים כתומות ועגבניות

לביבות אפונה, זוקיני וכרישה

המבורגר פריך של קינואה ועדשים

קציצות כרישה

קציצות דגנים וקטניות

קציצות עדשים ירוקות וסלק

פלאפל כוסמת ואפונה

סופגניות מהירות ללא שמרים

צ'ורוס ברוטב שוקולד

זלביה או גלובה – סופגניות הפתעה תימניות

Print Friendly

השאר תגובה

טבלאות פינוק של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games