בריאות בצלחת. פאנל יועצות בננוצ'קה

בריאות בצלחת – פאנל יועצות תל אביבי

ינואר 30, 2014 מאת:

בריאות בצלחת. פאנל יועצות בננוצ'קהפאנל יועצות מיוחד המיועד לכל מי שמתעניין בבריאות ותזונה, ומעוניין להרחיב את הידע שלו לגבי הפעולה היום-יומית והמשפיעה ביותר על בריאותנו, על הסביבה ועל החיים האחרים שסביבנו. הירשמו מראש כדי להבטיח את מקומכם!

להרשמה צלצלו למסעדת ננוצ'קה 03-5162254
לפני ואחרי האירוע ניתן יהיה להזמין מנות על טהרת הצומח מתוך תפריט טבעוני עשיר ומגוון שיוצע במהלך הערב כולו

"אכילה מודעת" היא הרבה יותר מאשר לקרוא את האותיות הקטנות על האריזה בזמן הקניות בסופר. אכילה מודעת היא היכרות עמוקה עם המזון שלנו, הדלק הבסיסי ביותר שאנחנו מכניסים לגוף שלנו, משלמים עבורו, קונים ואוכלים – פעולה שאנחנו עושים לפחות שלוש פעמים ביום, אבל יותר מדי פעמים בלי לחשוב בכלל על המשמעות ועל ההשלכות שלה.
מי ייצר את המזון שלנו ואיך? מה הוא באמת מכיל? איזה נזק הוא עלול לגרום לבריאותנו ואיזו תועלת להביא? מאין הוא הגיע? מה המשמעות וההשלכות של הפגיעה שלו בסביבה ובבעלי החיים? ועוד שאלות, שבימים אלה עולות יותר ויותר לכותרות.

פאנל יועצות מובילות בתחומן יפגוש אתכם להרצאה ולשיחה, כדי לענות על השאלות שחשובות לכולנו, ולהציע דרכים חדשות להתבוננות במה שאנחנו מכניסים לצלחת. כדאי להכין שאלות מראש.

בפאנל ישתתפו:
ד"ר צביה שיפר – מומחית ברפואת ילדים ותינוקות
אורית אופיר – דיאטנית קלינית
אורי שביט – עיתונאית אוכל ובעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"

הפאנל יתקיים במסעדת ננוצ'קה – הזמינו מקומות מראש!
לילינבלום 30, תל אביב. 03-5162254
לפני ואחרי האירוע ניתן יהיה להזמין מנות על טהרת הצומח מתוך תפריט טבעוני עשיר ומגוון שיוצע במהלך הערב כולו

מסעדות טבעוניות

Print Friendly

תגובה אחת לפוסט

  1. מאת אלכס:

    נראה פאנל ממש מעניין…

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט