הרצאות

מגוון הרצאות מרתקות בנושאים שונים סביב אורח החיים הטבעוני – ניתן להזמין לרחבי הארץ והעולם

אורי שביט, עיתונאית אוכל, מסעדנית ואשת קולינאריה, מדריכת סדנאות בישול ומרצה מנוסה, מציעה מגוון של הרצאות ייחודיות, המשלבות מידע מרתק וחשוב לצד סיפור אישי סוחף וטעים. ההרצאות מועברות בצורה קלילה ונעימה, מתאימות לכל גיל ולכל היקף קבוצה. אורי הרצתה בפני קהלים רבים בישראל ובעולם, בין היתר פעמיים במסגרת הרצאות TEDx, במסע הרצאות לקולג'ים ברחבי ארה"ב, במוסדות אקדמיים, במועצות מקומיות, במכינות קדם צבאיות, בארגונים, בבתי ספר ועוד.

סדנאות בישול טבעוניות

ייעוץ קולנרי למסעדות, חברות קייטרינג וחתונות

"למה כולם מדברים על טבעונות?" – הרצאה ושיחה על המהפכה הטבעונית בישראל ובעולם (עברית או אנגלית)
הטבעונות פרצה בשנים האחרונות לתודעה הציבורית בישראל וחוללה כאן מהפכה של ממש. כיום ישראל היא המדינה המובילה את המגמה בעולם, עם האחוז הגבוה ביותר של טבעונים באוכלוסיה, שפע של מסעדות טבעוניות וידידותיות ושיח ציבורי בלתי פוסק. בהרצאה תסקור אורי את הסיבות להתעוררות המגמה בארץ ובעולם, תדון באלמנטים השונים המרכיבים את אורח החיים הטבעוני – בריאות, איכות סביבה וזכויות בעלי חיים, תדבר על הקולינאריה הטבעונית המתפתחת בארץ ועל הדרכים הפשוטות, הקלות והכיפיות להצטרף למגמה ולהתחיל ליהנות יותר. כל זאת מזוית מבטה האישית ותוך שיתוף במהפך האישי ומעורר ההשראה שלה, ממבקרת מסעדות גרגרנית לטבעונית מוחלטת.

פאנל יועצות – בריאות בצלחת (עברית)
פאנל יועצות בהשתתפות ד"ר צביה שיפר, מומחית לרפואת ילדים ותינוקות, שסוקרת את המחקרים האחרונים בתחום התזונה; טל חייקין או אורית אופיר, דיאטניות קליניות בעלת ניסיון רב בתזונה צמחית, על הדרך המאוזנת והבריאה ביותר לקבל את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף זקוק להם; ואורי שביט, אשת אוכל ומנחת סדנאות בישול טבעוניות, על הדרך להפוך את המטבח הטבעוני לקל, זמין, טעים ושמח.

לפרטים נוספים כתבו אלי

Print Friendly

סגור לתגובות

שוקולד טבעוני של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games