טעים וחיים. איור של לי-אור עצמון פרואין

טבעוני זה טעים: השנה הטבעונית השניה שלי

אוקטובר 27, 2013 מאת:

הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" מציין שנתיים לעלייה שלו לאוויר, בסרטון המתעד חלק קטן ממה שאכלתי בשנה הטבעונית השניה שלי

ברור שיש גם מסיבה!! חאפלה גרוזינית טבעונית בננוצ'קה

היום. היום בדיוק לפני שנתיים, העליתי לאוויר העולם והרשת את הפוסט הראשון שפרסמתי בבלוג "טבעוניות נהנות יותר".

אני זוכרת היטב את רעידת האדמה הפרטית הפנימית שלי, שאף ממ"ד לא יכול היה להגן עלי מפניה. חיי היטלטלו על מימי הסערה שעוד לא ידעתי בכלל לאן תסחוף אותי – נטשתי את עולמי הקודם בבת אחת, וקפצתי ראש לתוך מים עמוקים, צלולים, מנצנצים, מרגשים, מסקרנים ומפחידים בו זמנית.

עוד לא ידעתי בכלל מה יהיה, ובטח לא ניחשתי את עומק המים ורוחב האוקיינוס שאני נכנסת אליו. הכותרת של האתר היתה אז בגדר בדיחה משעשעת, ולא ידעתי כמה פעמים ישאלו אותי אחר כך "ומה עם הטבעונים?". המטרה היתה להמשיך לעשות את מה שאני אוהבת וללוות את הדרך שלי לעולם החדש והלא מוכר שנכנסתי אליו, ולא ידעתי כמה אנשים יצטרפו אלי במסע המרתק, הטעים, המשמעותי כל כך, שהתחיל כמו תמיד, בצעד קטן.

הבוקר כשאני מסתכלת לאחור על השנתיים האלה, ודאי על השנה האחרונה, שהחלה בביקור הראשון של גארי יורופסקי בישראל, כאשר זכיתי לעמוד איתו על אותה הבמה, והסתיימה בהשתתפות בתכנית בישול ביום שישי בערב בערוץ 2 – אני חשה התרגשות גדולה ובעיקר הכרת תודה.

הכרת תודה למי שפתחו לי את הדלת והראו לי את הדרך לחיים טובים ומיטיבים יותר, שלימדו אותי מהם צדק, שיוויון וחמלה לכל יצור חי; תודה למי שעזרו לי לבנות את הבית הוירטואלי המקסים הקטן שלי, לפרסם ולקדם אותו, ולדאוג שכמה שיותר אנשים יוזמנו להיכנס בין שעריו; תודה למי שתרמו מכישרונם בכתיבה, בצילום ובהזנת תוכן; תודה למשתתפים בסדנאות בישול – המורים והתלמידים, שחלקו איתי בשנה האחרונה שעות נהדרות של בישול משותף; תודה לקהילה הטבעונית הנהדרת, שתומכת ומפרגנת מהיום הראשון; תודה לכל הפעילים שצועדים כתף אל כתף למען בעלי החיים, כדור הארץ ובריאות המין האנושי; תודה לחברים הטובים החדשים והאהובים שזכיתי בהם בשנתיים האלה ולוותיקים שמלווים אותי דרך ארוכה, מחיי הקודמים ועד הלום; ותודה למשפחה היקרה שלי, שבלי התמיכה, העזרה וההבנה שלה – שום דבר מכל זה לא היה יכול לקרות. תודה רבה לכם!! <3

מחכה בסקרנות והתרגשות לשנה החדשה שמתחילה היום. מזמינה אתכם בינתיים לצפות בסרטון החדש שמסכם את השנה השניה של הבלוג (טוב נו, לפחות חלק ממנה) – רק למקרה שמישהו עוד חושב לשאול אותי "אז מה את אוכלת??" 🙂

מוזיקה מתוך אלבום הבכורה שלי "משחקת במילים"

טעים וחיים. איור של לי-אור עצמון פרואין

טעים וחיים. איור של לי-אור עצמון פרואין

Print Friendly

3 תגובות לפוסט

  1. מאת אבירם:

    מהמם

  2. מאת איריס:

    מודה לך על פועלך הרב למען בעלי החיים ולמען הטבעונות. הלכת עם האמת הפנימית שלך ובשביל זה צריך הרבה אומץ. את מצליחה להוסיף מעט אור בתוך החושך הזה של התעשייה (וזה לא קל). מעריכה אותך מאוד, ושוב – תודה!

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט