הטיפים של בערוץ האוכל: איך מכינים קציצות טבעוניות?

פברואר 20, 2016 מאת:

מתגברים על הפחד ומכינים קציצות טבעוניות טעימות שלא מתפרקות. כך תעשו זאת

אחד הפחדים הגדולים של בשלנים שמתנסים בהכנת אוכל טבעוני הוא להצליח להכין קציצות שלא יתפרקו. כאילו שתערובות הקציצות שהם הכינו עד היום, נולדו עם ביצה קומפלט. הרי גם אותן מישהו יום אחד חשב לאחד, לקשור ולהדביק בעזרת ביצה. אז למה לא לעשות את זה באמצעות טריקים אחרים, שלא מגיעים מבעלי חיים? הנה כמה רעיונות ודרכים פשוטות להכין בבית קציצה בלי ביצה ולהישאר בחיים 🙂

שלושה מתכונים להמבורגר טבעוני

קציצות טבעוניות שלא מאכזבות

ואלה בכלל נהדרות

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games