טבעונות בריאה: בריאות על הבר

בריאות על הבר – פאנל יועצות חיפאי

אוקטובר 17, 2013 מאת:

 

פאנל יועצות מיוחד המיועד לכל מי שמתעניין בבריאות ותזונה, ומעוניין להרחיב את הידע שלו לגבי הפעולה היום-יומית והמשפיעה ביותר על בריאותנו, על הסביבה ועל החיים האחרים שסביבנו. הירשמו מראש כדי להבטיח את מקומכם!

 

להרשמה

"אכילה מודעת" היא הרבה יותר מאשר לקרוא את האותיות הקטנות על האריזה בזמן הקניות בסופר. אכילה מודעת היא היכרות עמוקה עם המזון שלנו, הדלק הבסיסי ביותר שאנחנו מכניסים לגוף שלנו, משלמים עבורו, קונים ואוכלים – פעולה שאנחנו עושים לפחות שלוש פעמים ביום, אבל יותר מדי פעמים בלי לחשוב בכלל על המשמעות ועל ההשלכות שלה.
מי ייצר את המזון שלנו ואיך? מה הוא באמת מכיל? איזה נזק הוא עלול לגרום לבריאותנו ואיזו תועלת להביא? מאין הוא הגיע? מה המשמעות וההשלכות של הפגיעה שלו בסביבה ובבעלי החיים? ועוד שאלות, שבימים אלה עולות יותר ויותר לכותרות.
פאנל יועצות מובילות בתחומן יפגוש אתכם להרצאה ולשיחה על הבר, כדי לענות על השאלות שחשובות לכולנו, ולהציע דרכים חדשות להתבוננות במה שאנחנו מכניסים לצלחת. כדאי להכין שאלות מראש וגם תיאבון – במקום יוגש תפריט טבעוני.

טבעונות בריאה: בריאות על הבר

 

בפאנל ישתתפו:
ד"ר צביה שיפר – מומחית ברפואת ילדים ותינוקות
טל חייקין – דיאטנית קלינית
אורי שביט – עיתונאית אוכל ובעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"

 

האירוע יתקיים במוצאי שבת 26.10.13 בשעה 19:30
ב"סינקופה", כיאט 5 פינת נתנזון, עיר תחתית, חיפה

 

לכבוד האירוע יוגש במהלך הפאנל תפריט מיוחד של מנות מן הצומח:
המבורגר, טורטיה עם ירקות מוקפצים וטופו, טבעות בצל, ירקות בטמפורה ועוד

 

הכניסה חופשית! הירשמו מראש כדי להבטיח את מקומכם. להרשמה

Print Friendly

2 תגובות לפוסט

  1. מאת קסש עירית:

    אי אפשר להרשם לפנל, ההרשמה כל הזמן זזה ואין אפשרות למלא פרטים

    עירית

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט