פאנל תזונה ובריאות

בריאות על הבר: פאנל יועצות תלאביבי

יולי 15, 2013 מאת:

פאנל יועצות מיוחד המיועד לכל מי שמתעניין בבריאות ותזונה, ומעוניין להרחיב את הידע שלו לגבי הפעולה היום-יומית והמשפיעה ביותר על בריאותנו, על הסביבה ועל החיים האחרים שסביבנו. הירשמו מראש כדי להבטיח את מקומכם!

להרשמה לחצו כאן

"אכילה מודעת" היא הרבה יותר מאשר לקרוא את האותיות הקטנות על האריזה בזמן הקניות בסופר. אכילה מודעת היא היכרות עמוקה עם המזון שלנו, הדלק הבסיסי ביותר שאנחנו מכניסים לגוף שלנו, משלמים עבורו, קונים ואוכלים – פעולה שאנחנו עושים לפחות שלוש פעמים ביום, אבל יותר מדי פעמים בלי לחשוב בכלל על המשמעות ועל ההשלכות שלה.
מי ייצר את המזון שלנו ואיך? מה הוא באמת מכיל? איזה נזק הוא עלול לגרום לבריאותנו ואיזו תועלת להביא? מאין הוא הגיע? מה המשמעות וההשלכות של הפגיעה שלו בסביבה ובבעלי החיים? ועוד שאלות, שבימים אלה עולות יותר ויותר לכותרות.
פאנל יועצות מובילות בתחומן יפגוש אתכם להרצאה ולשיחה על הבר, כדי לענות על השאלות שחשובות לכולנו, ולהציע דרכים חדשות להתבוננות במה שאנחנו מכניסים לצלחת. כדאי להכין שאלות מראש.

פאנל תזונה ובריאות

בפאנל ישתתפו:
ד"ר צביה שיפר – מומחית ברפואת ילדים ותינוקות
טל חייקין – דיאטנית קלינית
אורי שביט – עיתונאית אוכל ובעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"

האירוע יתקיים ביום שני 29.7.13 בשעה 19:00
בבר "דיזי פרישדון" ברחוב דיזנגוף 121, תל אביב

הכניסה חופשית! לחצו כאן להרשמה מראש כדי להבטיח את מקומכם

Print Friendly

2 תגובות לפוסט

  1. מאת עומר:

    הי אורי,
    רציתי להפנות את תשומת ליבך להצעת חוק חדשה שתדרוש מקפיטריות וחדרי אוכל של מוסדות ציבוריים לספק אפשרות של אוכל טבעוני לאנשים שמעוניינים בכך.
    זה נראה לי חוק חשוב וטוב…

    הנה החוק:
    http://oknesset.org/bill/7559/
    http://www.knesset.gov.il/privatelaw/data/19/1324.rtf‎

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט