מתכון וידאו. דפי אורז ממולאים שעועית

מתכון וידאו: דפי אורז במילוי שעועית לבנה ברוטב עגבניות

אוגוסט 23, 2013 מאת:

אני מתה על דפי אורז, הטריק הקליל להגשה אלגנטית של מנות חמות או קרות. כאן מילאתי אותם בתבשיל של שעועית עדינה וטעימה טעימה, שהתבשלה ברוטב עגבניות ופלפלים סמיך וניחוחי.
הנה מתכון לגרסה דומה, עם שעועית שחורה.

 

Print Friendly

7 תגובות לפוסט

  1. מאת פנינה:

    היי אורי,
    אחלה מתכון! רציתי גם להודות לך שהתחלת להעלות סרטוני וידאו של מתכונים – זה מאד עוזר לראות בעיניים איך את מכינה מתכון. הדבר היחיד שחסר לי זה כמויות.

  2. מאת ליאור:

    האם המילוי החם והרטוב לא יקרע בסופו של דבר את דפי האורז?
    זה לפחות היה המקרה באחד מניסיונות העבר שלי עם מילוי שהיה קצת רטוב.

    תודה

    • מאת אורי:

      היי, לא קרה לי.. אבל אפשר לחכות שהמילוי יתקרר מעט ולהיזהר לא לצקת יותר מדי נוזלים.

  3. מאת ענת:

    הי אורי,

    אני רוצה להכין דפי אורז לארוחת חג.
    אבל יש לי נסיעה של איזה שעה עד מקום הארוחה. דרושה המלצתך לגבי איך היית עושה שזה יהיה אכיל בערב?
    אולי להכין הכל, ולהכניס שם לכמה דקות לתנור? או שאין מפלט ועדיף להכניס את המליות לדפי האורז, שם ממש רגע לפני הארוחה?

    תודה ענקית,
    ענת

    • מאת אורי:

      היי ענת, אני הייתי מכינה מראש לגמרי עד שלב התנור, שימי לב שהתערובת קרה למדי ושאת שמה מעט נוזלים, כדי שהדפים לא ייקרעו. מברישה בשמן זית, אורזת ואז מכניסה שם לתנור.

  4. מאת עדי:

    נראה נהדר. איפה אפשר להשיג עלי מרווה טריים ועשבי תיבול טריים? והאם אפשר להשתמש ביבש?

    • מאת אורי:

      היי, אפשר להשתמש ביבשים אבל הם ארומטיים יותר מהטריים אז להשתמש במעט. אני מעדיפה טריים, יש בירקניות, בסופרים, בשווקים..

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט