תמרים ממולאים בפיסטוקים עם טחינה גולמית

אוגוסט 2, 2012 מאת:

רועי ענתבי ואור ברי, "ברטי"

זה לא ממש קינוח, אלא יותר ממתק שכיף לסיים איתו ארוחה בלי הרגשת כבדות אבל עם טעם מתוק בפה. ה"ברטים" אילתרו אותו עבורי באחת הפעמים שנחתי אצלם כטבעונית רעבה.  כמה פשוט – ככה כיפי וטעים.

חומרים ל-10 חטיפים

10 תמרים מזן מג'הול, ללא חרצנים
100 גרם פיסטוקים קלויים, שלמים או קצוצים גס
טחינה גולמית איכותית, להגשה

+ ממלאים את התמרים המגולענים בפיסטוקים הקלויים. יוצקים על גבי צלחת מעט טחינה גולמית, מניחים את התמרים ומגישים.

Print Friendly

תגובה אחת לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מוצלח ביותר. טעם נפלא של מלוח ומתוק יחד.
    תודה!

השאר תגובה

טחינה גולמית מעודנת של בארכה
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט