מעמידה סירים

7 תגובות לפוסט

  1. זה ניראה ממש טעים וזה הולך להיות המרק הבא שלי.
    מה עלי המנגולד תורמים לטעם המרק?

    • אורי הגיב:

      תודה ספי! עלי המנגולד תורמים את טעמם העדין והנהדר, נגיסות ונפח. אשמח לשמוע איך יצא 😆

      • אסי הגיב:

        בנוסף המנגולד תורם ערכים תזותיים מופלאים ומאוד כדאי לשלבו בכל מקום!

  2. blog mode femme הגיב:

    Superbe tenue :p

  3. יוני הגיב:

    אחת שמעמידה הרבה סירים היא בשלנית מקצועית

  4. מיה הגיב:

    אורי היקרה! אני עוקבת אחריך כבר שנים, אני טבעונית 25+שנים וניהנת מהבלוג שלך. אני בשלנית לא רעה אבל בגזרת המרקים לא הולך לי! אני שמה המון המון ירקות בצל שום סלרי גזר עגבניה תפו״א בטטה קישואים המון עשבי טיבול ותמיד תמיד יוצא תפל וחסר טעם! ואני גרה בשיקגו אני צריכה מרק טעים שיחמם אותי בחורף. פליז הלפ!!!!!!!!

    • אורי שביט הגיב:

      היי מיה, אוף, זה נשמע מתסכל מאד! בדיוק העליתי מתכון למרק חדש, ממליצה בחום לנסות – הפטריות המיובשות מעניקות עומק טעמים נפלא. ויש כמובן עוד טיפים למרק עשיר בטעם, יכול להיות שאת פשוט שמה המון מים ביחס לכמות הירקות/תיבול? ועוד משהו שממש עוזר – ציר ירקות שאני מכינה מכל השאריות של השבוע בצ'יק! תראי יש קישור גם אליו בתוך המתכון https://vegansontop.co.il/mushrooms-potato-soup/

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |