הילד בן שלוש: מתכוני יום הולדת לבלוג

7 תגובות לפוסט

  1. זוהר הגיב:

    מה התפקיד של הוודקה בבצק? מרקם/טעם/שניהם..?
    ועד כמה היא מורגשת?

    • אורי הגיב:

      הוודקה נועדה להגברת הפריכות של הבצק, היא לא מורגשת בטעם לפחות לפי מה שאני אכלתי 🙂

  2. סיגל הגיב:

    מה יקרה אם אוותר על הוודקה?
    להחליף בעוד חומץ או משהו אחר? (ערק..? 🙂 )

  3. עירית הגיב:

    מזל טוב ליום ההולדת!

    הרבה שנים של יצירתיות, וטעמים נפלאים, וצבעים מרגשים, וחיבורים בלתי אפשריים (לכאורה), והרבה הרבה כל טוב.

  4. שירלי הגיב:

    אפשר ללוש את הבצק עם מיקסר או שחייבים ללוש בידיים? 🙂

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |