סדנת בישול טבעונית – מי מפחד מטופו?

יולי 8, 2014 מאת:

סדנת בישול טבעונית. מבשלים עם טופוסדנת בישול מיוחדת שתוקדש לבישול עם הפלא הלבן מהמזרח – מתהליך ההכנה של טופו ביתי ועד מגוון מתכונים – ממרחים, קציצות ומאפים

יום שלישי 15.7.14 בשעה 18:00 ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב

עד המעבר לטבעונות לא היו לי ממש יחסים עם טופו, חוץ ממפגש אקראי פה ושם במסעדה יפאנית. ביקור אישי אצלי במטבח? ממש ובכלל לא.
זה לא שלא היה לי כבוד לחומר הגלם האסייתי העתיק הזה – אבל כיבדתי אותו מרחוק ותכלס, הבנתי את אלה שלא משתגעים עליו ואפילו נרתעים ממנו.
איזה מזל שהפכתי לטבעונית! אחרת אולי הייתי מפספסת את פצצת האפשרויות הבלתי מוגבלות בצירוף חלבון ובריאות שגלומה בחומר הגלם הפלאי הזה.
עכשיו, אחרי שצברתי ניסיון בעבודה איתו ואם להיות כנה – אחרי לא מעט שאלות ובקשות מצד תלמידים וגולשים – יוצאת לדרך סדנת הטופו הראשונה שלי.

נלמד להכין טופו ביתי טרי וטעים במיוחד – בעזרתו האדיבה של הבשלן (הלא טבעוני אבל חובב הטופו) ערן מחלו מהבלוג "נשנוש הוא האויב"
נכין מטופו מגוון מתכונים – ממרחים, קציצות, מאפים ועוד – עם הרבה טיפים ורעיונות זמינים ושימושיים.
וכרגיל נלווה את הכל בשתיית קאווה צוננת ומרעננת.

סדנת בישול טבעונית

Print Friendly

8 תגובות לפוסט

  1. מאת עמירם:

    אני מעוניין בשני כרטיסים, אך לא מצליח להזמין

  2. מומלץ בחום על טופו, ולא להתייחס לאלה שמגנים בטוקביסטים את אלה

    שלא אוכלי בשר

  3. מאת קדם:

    מה אורך הסדנה?
    תודה

  4. מאת פנחס שבות:

    האם יש סיכוי לעוד סדנה כזו בעתיד? משהו מתוכנן? אמנם אני לא טבעוני אבל בהחלט מעוניין ללמוד את סודות הטופו. אולי זה יעזור להעביר אותי לצד הנכון. 😉

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט