מרק עגבניות איטלקי קר

יולי 8, 2012 מאת:

דיוויד פרנקל, פרונטו

בארוחה ב"פרונטו" המרק הזה הוגש ב"שוט" – כוסית קטנה וצוננת של מרק עגבניות עז טעמים, עליו הונחו פרחים זעירים וטריים של כרובית וברוקולי, שהוסיפו לו נגיסות משגעת.

חומרים ל-4 מנות ראשונות

4 עגבניות, חתוכות גס
1 מלפפון, חתוך גס
1/2 פלפל אדום, חתוך גס
1/4 פלפל חריף
1 כוס מיץ עגבניות מוכן (100% מיץ עגבניות, רצוי אורגני)
2 פרוסות לחם ללא הקרום, ספוגות במים וסחוטות
1/4 בצל סגול
2 שיני שום
2 כפיות שטוחות סוכר
3 כפיות שטוחות מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט רוטב טבסקו
מעט חומץ שרי (חרז) או חומץ בן יין אדום

3 כפות שמן זית משובח

+ במעבד מזון טוחנים את כל החומרים מלבד שמן הזית, עד שמתקבלת תערובת חלקה. טועמים ומתקנים תיבול.
+ מוסיפים את שמן הזית, מערבבים מעט (לא טוחנים) ומגישים.

Print Friendly

השאר תגובה

שוקולד טבעוני של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games