סדנת אפייה טבעונית: אורי שביט מארחת את טל האוזן

אפריל 18, 2015 מאת:

סדנת אפייה טבעונית עם אורי שביט וטל האוזן. צילום: אורי שביטאחרי 12 שנה של קריירה מרשימה בלונדון, הקונדיטורית טל האוזן חזרה לפעול בישראל ותתארח בסדנה ראשונה שתוקדש לאפייה ולמתוקים טבעוניים

בשם של טל האוזן נתקלתי לראשונה לפני כשבע שנים, הרבה לפני שהפכתי לטבעונית, כשמסיבת התה המתוקה שלה במלון Lanesborough בו היתה קונדיטורית ראשית, הוכתרה לטובה ביותר בלונדון. ראיינתי אז את טל בטלפון לכתבה שפרסמתי על הישגיה המרשימים באתר "שפים", בה סיפרתי גם על השתתפותה באירועי קולינאריה מובילים לצד שף קונדיטורים מהשורה הראשונה בעולם. בזמן שחלף היא הספיקה לקטוף עוד כמה פרסים ותארים מרשימים, ביניהם הקונדיטורית הטובה ביותר בבריטניה. אחרי ששבה לאחרונה לארץ, טל יצרה איתי קשר וסיפרה לי על הניסיון שהחלה לצבור באפייה והכנת מתוקים טבעוניים לחבריה הקרובים. החלטנו לעשות מעשה ולהעביר את הידע והרעיונות שלה הלאה, לכל מי שרוצה להתנסות באפייה וקונדיטוריה על טהרת הצומח, ללא שימוש במוצרי חלב או בביצים. כך נולדה הסדנה המתוקה הראשונה שלנו, שיש לי תחושה חזקה שתהפוך לסדרת סדנאות מעשירות, מלמדות וטעימות במיוחד.

קלאסיקה במיטבה. טארט שקדים ופירות יער

קלאסיקה במיטבה. טארט שקדים ופירות יער

מה הולך להיות בסדנה?
יהיו מתכונים מושקעים וחגיגיים לצד מתוקים יום יומיים וקלים להכנה ובעיקר הרבה מאד מידע, רעיונות וכלים, שיתנו לכם השראה וניסיון בהכנה של מתוקים טבעוניים מכל מיני סוגים. בין היתר נכין טארט שקדים קלאסי משובץ בפירות יער, עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות, עוגת שוקולד חמה וקלה להכנה, עוגת קרם "גבינה" ופירורים ועוד.

הסדנה תתקיים ביום שלישי 28.4.15 בשעה 18:00 ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב.

אורך הסדנה (חצי-מעשית) כ-3.5 שעות.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים.

סדנאות בישול נוספות

רוצים חולצה של "טבעוניות נהנות יותר"? כאן מזמינים

Print Friendly

4 תגובות לפוסט

  1. רחלי הגיב:

    היי אורי, האם הסדנה תכלול שימוש במרגרינה? או שתהיה הקפדה על שימוש בחומרים איכותיים ובריאים?

    • אורי הגיב:

      היי רחלי, לא יהיה שום שימוש במרגרינה וכמובן שחומרי הגלם יהיו איכותיים ולא "תחליפים", למעט חריגה קטנה במתכון אחד 🙂

  2. עינב הגיב:

    אולי יש מקום לעוד זוג ? 😉

השאר תגובה

טבלאות פינוק של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games