סדנת בישול טבעוני

סדנת בישול טבעוני עם אורי שביט

אוגוסט 18, 2013 מאת:
ככה נהנים יותר :-) צילום: רויטל טופיול

ככה נהנים יותר 🙂 צילום: רויטל טופיול

סדנת בישול כיפי, טעימה ומפנקת על טהרת הצומח –
סדנה חווייתית באווירה נעימה, שתעניק לכם השראה לשמחה ויצירה במטבח הטבעוני הביתי.

בסדנה נלמד, נכין ונטעם מגוון מנות – ממרחים, מנות קלות, קציצות, תבשילים ומתוקים – מהירי הכנה, צבעוניים וטעימים, שמהווים בסיס לשלל מנות נוספות
נשמע טיפים, רעיונות ועצות לבישול שמח ויצירתי במטבח הביתי, ונחזור הביתה מלאי השראה וחשק לבשל 🙂
משך הסדנה כ-3.5 שעות

הסדנה תתקיים ביום שני 18.5.15 בשעה 18:00 ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים.

עוד סדנת בישול טבעונית

 

 

Print Friendly

22 תגובות לפוסט

  1. מאת דוד:

    היי התעניינתי להצטרף לסדנה בשני קין אך מבין שאזלו המקומות אם יהיה ביטול אשמח אם תעדכני תודה

  2. מאת מאיה סייפרס:

    הי אורי,
    אני מתגעניינת בקורס הבישול טבעוני.
    רציתי קצת יותר פרטים – מה בתפריט? מספר משתתפים? כמה שעות?
    תודה,
    מאיה

    • מאת אורי:

      היי מאיה, התפריט משתנה מפעם לפעם לפי המצאי בשוק והחשק – מכינים בכל סדנה 7-8 מתכונים שונים ומגוונים, עד 15 משתתפים, בין 3 ל-4 שעות.

  3. מאת רחל רדק:

    היי אני גרה במצפה רמון-מאד רוצה להשתתף בסדנה ב25 לנובמבר-מכיוון שאהיה בתל אביב בתאריך זה,ולא תמיד תהיה לי התאמה כזו בין רצוני בסדנה)רצון גדול(לבין הימצאותי בזמן הנכון בעיר ,)סיכוי קטן)אז בבקשה קחי אותי בחשבון ורשמי אותי,מה מס הטלפון להרשמה?

    • מאת אורי:

      היי רחל, לצערי הסדנה נדחתה ביום והיא תתקיים בתאריך 26 לחודש. אני מקווה שאולי את עדיין בעיר..

  4. מאת מיה:

    אורי שלום,
    האם ניתן לערוך סדנא בחיפה?
    אשמח אם תצרי עימי קשר.
    המון תודה,
    מיה פלפלי

    • מאת אורי:

      היי מיה, בעקרון ניתן – אבל יש צורך לארגן קבוצה. מוזמנת לכתוב לי באמצעות טופס "צרו קשר" ואשמח לבדוק זאת 🙂

      • מאת ציפי:

        גם אני אשמח מאוד אם תהיה סדנה בחיפה. התכוונתי להזמין מקום לסדנה שבסוף החודש אבל מכיוון שאנחנו מהצפון אשמח אם יהיה אפשר לארגן קבוצה. אולי כדאי לשאול בדף שלך בפייסבוק אם יש אנשים מהצפון שמעוניינים בסדנה בצפון.

  5. מאת נועה:

    הי אורי,

    קיבלתי שובר מתנה לסדנה שלך ואני רוצה לנצל אותו כמובן 🙂 כיצד עליי להרשם איתו לסדנה?

    נועה

  6. מאת דפנה בארי:

    הי, השתתפתי ביום שני האחרון בסדנת בישול טבעוני של אורי שביט, שנערכה במטבחי בשנקין, הייתה חוויה נהדרת, סדנה קלילה, אוכל טעים, אווירה נעימה, ואנשים כיפיים. הגעתי עם הבת הצעירה שלי, שהיא הטבעונית בבית, על מנת ללמוד דברים להכין, ראיתי כמה מבחר יש, וכמה קל להכין. אורי נעימה ומעבירה את הסדנה עם ידע רב, המון טיפים, וחיוך על הפנים. מומלץ!!!

  7. מאת צילה בלטמן:

    אשמח להשתתף בסדנא בחיפה

    • מאת אורי:

      היי צילה, כרגע לא מתוכננת סדנה בחיפה. את מוזמנת לפנות אלי באופן פרטי אם תארגני קבוצה של 10 משתתפים.

      • מאת לידיה:

        הי אורי
        ניסיתי להרשם לסדנה של ה9/9 אך כנראה אזלו המקומות.
        האם תיפתח סדנהה נוספת בזמן הקרוב??
        תודה לידיה

  8. מאת אינגה:

    שלום. ברצוני לברר מתי תתקיים סדנה הבאה.

    • מאת אורי:

      היי אינגה, הסדנה הקרובה שיש בה מקום היא ב 15.9. הסדנאות החדשות יתקיימו אחרי החגים, פרסום בקרוב.

  9. מאת שירה:

    היי אורי

    האם מתוכננת סדנא ליום שישי בזמן הקרוב?

  10. מאת תאלי:

    הי אורי
    אני מעונינת בשני מקומות לסדנת בישול ב 30/3/15. יש עוד מקומות?

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט