חגיגה צבעונית וטעימה אש. מחבת קיצית לוהטת

סדנת בישול טבעוני עם אורי שביט

אוגוסט 25, 2013 מאת:

אני מזמינה אתכם ליהנות יותר יחד איתי מבישול טבעוני טעים, מהיר, כיפי ויצירתי – סדנת בישול חווייתית באווירה נעימה, שתעניק לכם השראה לשמחה ויצירה במטבח הטבעוני הביתי

הסדנה תתקיים ביום שישי 20.2.15 בשעה 10:00
ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים.

עוד סדנת בישול

 

Print Friendly

6 תגובות לפוסט

  1. מאת ורדה:

    הי, ניסיתי להירשם לסדנה ב- 16.9, אבל לא מצליחה דרך האתר.
    אנא חיזרו אלי.
    תודה!

    • מאת אורי:

      היי ורדה, תודה על ההתעניינות – כרגע המקומות אזלו. בקרוב יתפרסמו מועדים נוספים. תודה!

  2. מאת שרית:

    אורי שלום

    אני לא מצליחה להרשם לסדנה ביום שני 30.6
    מה עושים?

    • מאת אורי:

      יש לך אולי חסימה של "חלונות קופצים"? כי זה נפתח בעמוד חדש. אולי לנסות מדפדפן אחר. כתבי לי בפרטי אם לא מצליחה

  3. מאת ענבר:

    היי אורי
    האם הסדנא יכולה להתאים גם לצליאקים? 🙂

    • מאת אורי:

      בעקרון כן, אני תמיד אשמח לדעת על כך מראש כדי להתאים את הסדנה ככל הניתן וממליצה להביא לחם/קרקרים מתאימים לטעימת ממרחים.

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט