IMG_5472

טבעוניות נהנות יותר – הרצאה וארוחה אצל עדה בסלון

מאי 28, 2014 מאת:

למה כולם מדברים על טבעונות? אורי שביט מבקרת אצל עדה בסלון להרצאה ולשיחה על אורח החיים הטבעוני. הערב ילווה בארוחה על טהרת הצומח

להרשמה לחצו כאן

בשנה האחרונה כבר אי אפשר להתעלם מהמגמה הבולטת ביותר בתרבות הישראלית ובעולם הקולינארי המקומי – הטבעונות. אחרי שנחלה הצלחה מעבר לים, המגמה החשובה מגיעה לישראל ומתפשטת בקצב מסחרר וחסר תקדים אפילו ביחס לארצות אחרות בעולם. למה זה קורה? מה המניעים שעומדים מאחורי הבחירה באורח החיים הזה ומה הסיבה שדווקא אנחנו הישראלים כל כך מתחברים אליו? אורי שביט תתארח בסלון של עדה כדי לספר על טבעונות וכל מה שסביבה ואיך לא, גם על הדרך הקלה, הטעימה והכיפית להכניס אותה למטבח ולצלחת בלי חששות ופחדים. ההרצאה תלווה בארוחת ערב טבעונית שתוגש במקום.

איפה? בסלון של עדה, רח' אלמוג 5, רעות
מתי? ביום חמישי 12.6.14 בשעה 19:30
כמה זה עולה? 100 ש"ח במכירה מוקדמת, 120 ש"ח למתמהמהים

להרשמה לחצו כאן

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט