מנה מתוך המסיבה הטבעונית עם אבי ביטון

ארוחה מיוחדת עם השף אבי ביטון: אוכל, יין וקוקטיילים ללא הגבלה!

ספטמבר 10, 2016 מאת:

השף אבי ביטון מקייטרינג "מזל טלה" (לשעבר מסעדת "אדורה") ואורי שביט חוזרים לשתף פעולה במסיבה חגיגית וראשונה מסוגה, שכולה אוכל טבעוני טעים, מוזיקה טובה, אלכוהול ויין שזורם כמים

יום חמישי הקרוב, 15.9.16 החל מהשעה 19:00 בבית "מזל טלה", מונטיפיורי 42 תל אביב.

את השף אבי ביטון אני מכירה עוד מהימים שלא ידעתי בכלל למה אנשים מחליטים להיות טבעוניים. גם אחרי המהפך שלי המשכנו לשתף פעולה בסדרב של ארוחות משתה מיוחדות במסעדתו "אדורה", ארוחות שהיו מלאות עד אפס מקום והניבו מתכונים מצטיינים כמו מנת החריימה המפורסמת שלו, שחרכה את הרשתות החברתיות ועד היום מדובר באחד מהמתכונים הנצפים והמתבשלים ביותר ממתכוני האתר.

מסיבה טבעונית עם אבי ביטוןבינתיים אבי חבר לקייטרינג "מזל טלה" והתחיל לנצח במסגרתו גם על אירועים טבעוניים. אני בדיוק יצאתי להפוגה מהגברת שלי, הלא היא "מיס קפלן", ואת ימי הסתיו הראשונים שלקראת השנה החדשה, החלטנו לנצל כדי להרים יחד מסיבה גסטרונומית ראשונה מסוגה, שתתקיים בבית "מזל טלה" בתל אביב.

בפעם הראשונה חברת קייטרינג עילי מארחת את הקהל הרחב, לערב שכולו מנות מוקפדות מן הצומח (כמו עלי הקייל הממולאים שבתמונה למעלה) שיוגשו בה ללא הגבלה! לצד התפריט המושקע של ביטון יוגשו יינות של יקבי "עמק האלה" (לבן, אדום ורוזה) וקוקטיילים איכותיים מבית הג'אספר בר, בר הקוקטיילים החדש והמדובר – גם אלה כלולים במחיר ללא הגבלה 🙂

את הערב תנעים לנו מוזיקה מנענעת מבית "מוזיקה פלוס" המצויינים.

אם תשאלו אותי, מדובר בהזדמנות נהדרת לציין את סיומה של השנה שחלפה ולאחל לעצמנו שהשנה הבאה תהיה לא פחות טובה וטעימה.
בואו בהמוניכם ואל תשכחו לשריין מקומות מראש, הם מאד מוגבלים..
להזמנות צלצלו לבית מזל טלה – 03-7581818

בין המנות שיוגשו בין החוגגים ובעמדות הגשה (רשימה חלקית):
ריזוטו של קונפי שום ועגבניות שרי מנומרות
פולנטה תירס טרי, ראגו פטריות וקונפי שרי
סשימי אבטיח בויניגרט מזרח רחוק
ברוסקטה של טרטר עגבניות וקישואים פריכים
סלופי ג'ו בלחמניות בריוש, איולי ציפוטלה וירקות חיים
מסבחה של לוביה יבשה, טחינה ורסק עגבניות טריות
החריימה הטבעוני המקורי עם קציצות טופו
עלי קייל ממולאים בפריקי מוגשים עם ציזיקי יווני (בתמונה למעלה)
קבב הודי מעושן לעיני האורחים, מוגש עם אורז בסמטי וקארי הודי
תבשיל כרוב מעושן וירקות שורש מוגש בלחמניות באן, סריראצה, איולי, חרדל ושום אפוי ועוד..
לקינוח יוגשו בין היתר מלבי אסלי, טפיוקה קוקוס ופסיפלורה, קראמבל תפוחים, מגוון פטיפורים של שוקולד ועוד הפתעות!

יום חמישי 15.9.16 החל מהשעה 19:00, בית "מזל טלה", מונטיפיורי 42 תל אביב
ההשתתפות בהזמנה מראש בלבד – מספר המקומות מוגבל
מחיר לאדם: 190 ₪, אוכל, קינוחים ומשקאות ללא הגבלה.
להזמנות צלצלו 03-7581818

Print Friendly

השאר תגובה

טחינה גולמית מעודנת של בארכה
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט