החנות הטבעונית של עדן טבע מרקט

עדן טבע מרקט: הטבות ומבצעים ללקוחות טבעוניים

יוני 6, 2013 מאת:
 קבלו את המהלך הטבעוני של רשת עדן טבע מרקט – לראשונה בישראל פונה רשת מרכולים ארצית אל הקהל הטבעוני, הצמחוני ושוחרי הבריאות, עם כרטיס מועדון והטבות מיוחדות על מגוון אדיר של מוצרים טבעוניים!

כמי שמקדמת את הקולינאריה והתרבות הטבעונית בישראל, אחד הדברים שאני שמה עליו דגש באופן מיוחד הוא ההנגשה של המוצרים הטבעוניים, הזמינות שלהם והאטרקטיביות הכלכלית שלהם. המהלך שביצעה רשת עדן טבע מרקט, הרשת הראשונה בישראל שהכירה בחשיבות הקהל הטבעוני, נותן לקהל המתרחב הזה מענה מקיף וממוקד. המהלך חושף את הטבעונות ואת המוצרים הטבעוניים בצורה הבולטת ביותר בכל סניפי הרשת ובאתר האינטרנט שלה, מנגיש אותם לקהל הרחב והופך את הרכישה שלהם למשתלמת יותר. הנה הצעדים הראשונים שכבר בוצעו ובהנהלת הרשת כבר מתכננים צעדים נוספים ופורצי דרך, לשיפור חוויית הקנייה לקהל הטבעוני.

סימון המוצרים הטבעוניים בסניפים – על מנת להקל על הצרכנים הטבעוניים או המתעניינים בטבעונות, סומנו בחנויות הרשת 6000 מוצרים טבעוניים באמצעות לוגו בולט, כך שבמבט אחד ניתן לדעת אם המוצר טבעוני, בלי לקרוא את האותיות הקטנות. הסימון מבליט את רוחב ההיצע הטבעוני וחושף את המוצרים הללו לטבעונים וללא-טבעונים כאחת.

הורדת מחירים משמעותית – כחלק מהמהלך והרצון לפנות לקהל הטבעוני, ביצעה הרשת הורדת מחירים קבועה למאות מוצרים ייעודיים לקהל הטבעוני.

כרטיס מועדון טבעוני – כרטיס הטבות מיוחד שמעניק ללקוחות  הנחה קבועה של 3% על מגוון המוצרים הטבעוניים שנמכרים ברשת. הכרטיס מעניק הנחה על דלק בתחנות "דור אלון" ובחנויות "אלונית". מחיר ההצטרפות למועדון – 29 ש"ח לשנה, ההצטרפות בסניפים ובקרוב גם באמצעות האתר.

מבצעים שבועיים קבועים על מוצרים טבעוניים – המצטרפים למועדון הלקוחות הטבעוני, יקבלו מדי שבוע דיוור ממוקד ובו מבצעים מיוחדים על מוצרים טבעוניים נבחרים, שיתחלפו מדי שבוע.

קניות טבעוניות ברשת – אתר הקניות המקוון של עדן טבע מרקט עבר התאמה והנגשה לקהל הטבעוני, כאשר כל המוצרים הטבעוניים רוכזו באזור החנות הטבעונית, על מנת להקל על החיפוש והרכישה שלהם. ההטבות של כרטיס המועדון הטבעוני תקפות גם בקניה דרך האינטרנט.

אז מה אני קונה בעדן טבע מרקט? האמת, מה לא.. 
הסיבה שאני אוהבת לקנות ברשת עדן טבע מרקט היא בעיקר המגוון – אני יודעת שכמעט כל מוצר טבעוני שאני זקוקה לו יימצא שם, מהבסיסיים כמו קטניות (לדעתי יש שם את המבחר הכי רחב של קטניות תחת קורת גג אחת) ועד המיוחדים, כמו המבורגרים, סוגי משקאות צמחיים, טמפה איכותי ושמן קוקוס ממגוון סוגים. בכל מתכון שאני מכינה קיימים מרכיבים שקל ונוח למצוא ברשת.

אטריות סובה עם טמפה ועגבניות. צילום: אורי שביט


למה לימה?

מבין מגוון הקטניות האדיר, אחת האהובות עלי במיוחד היא שעועית לימה (שיש המכנים אותה שעועית בובס, ועד היום לא ברור אם זה אותן זן בדיוק או שיש ביניהם הבדלים בלתי נראים). היא גדולה, רכה ונימוחה, ויש לה טעם מתקתק ממכר. אני אוהבת להכין ממנה ממרחים אבל גם להוסיף אותה לנזידים ותבשילים, שהיא מסמיכה ומוסיפה להם טעם ובריאות. מתכון למרק פטריות עם שעועית לימה

להתאהב בטמפה

בטמפה התאהבתי סופית בנסיעה האחרונה של לאמסטרדם, שם אכלתי אצבעות פריכות, חריפות-מתוקות של חומר הגלם האינדונזי הנפלא והוותיק הזה. יש לו ערכים תזונתיים משובחים במיוחד, הוא פצצת חלבון מהלכת ונחשב אפילו מוצלח יותר מטופו, משום שהעיבוד שלו בסיסי יותר (התססה של פולי סויה, שעדיין אפשר לראות אותם בשלמותם בתוך הטמפה). יש אינסוף אפשרויות לבישול עם טמפה, צריך רק להיפטר מהחשש (יש אנשים שנרתעים מהטעם המובחן שלו, בעיני הוא אגוזי ונהדר) ולצאת למגרש המשחקים. כאן תוכלו למצוא מדריך לבישול עם טמפה, המון רעיונות וכמובן מתכונים.

החמאה של הטבע
הרבה פעמים שואלים אותי במה אני מחליפה חמאה וברוב המקרים התשובה שלי פשוטה – בשמן קוקוס, החמאה של הטבע. לשמן קוקוס יש תכונות דומות לשל חמאה – הוא קרמי ושומני מאד, הוא מתגבש בקור והופך לצלול ונוזלי בחום. כך שברוב המקרים ההחלפה ביניהם ממש מתבקשת. צריך כמובן לשים לב לכמה עניינים – שמן קוקוס שמן בהרבה מחמאה (שמכילה בנוסף על שומן גם מים) ולכן צריך להשתמש בכמות קטנה יותר ממנו או לערבב אותו עם שמנים אחרים. בנוסף, יש שמן קוקוס שהוא ארומטי מאד, מה שמתאים במיוחד לתבשילים אסייתיים או למתכונים מתוקים. מצד שני, לא תמיד אני רוצה שניחוח קוקוס יתלווה למאפה תפוחי האדמה שלי או לריזוטו אספרגוס, ואז יותר מתאים להשתמש בשמן קוקוס נייטרלי, כמו למשל זה שבתמונה. מתכון לחטיף שוקולד וקוקוס בסגנון באונטי.

Print Friendly

תגובה אחת לפוסט

  1. מאת אירית:

    כנראה זה בגלל הסימון וההרגשה שבאמת רוצים אותי שם, אני קונה כבר שנים בסניף ברעננה ולאחרונה אני מרגישה שם כמו מלכה… הכל fresh כזה…

    חייבים להודות שהם שיחקו אותה, אבל ליד המקרר של החיות והחלב בא לי להקיא, הצעד הבא הוא שיעיפו את זה משם ויפה שעה אחת קודם!

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט