פאי דלעת ערמונים וקרם שקדים

3 תגובות לפוסט

  1. מירי הגיב:

    התחתית מפילאס יכולה לעבוד בתור תחתית לפאי לימון?

  2. שמעון הגיב:

    יצא עכשיו מהתנור. משום מה המשקולות לא עבדו לי וכמה מהם תפחו למראה סופגנייה מעוטרת, אבל הטעם מחפה על כל פרזנטציה, והטעם אכן מצוין 😉 .

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |