סדנאות בישול. צילום: עדי עליה

תאילנד טבעונית: סדנאות בישול עם עדי עליה ואורי שביט

מאי 1, 2013 מאת:

סדנאות בישול. צילום: עדי עליהסדנת אורח מיוחדת עם עדי עליה ("סאנוק") – נפתחה ההרשמה – 20 במאי בשעה 19:00

בשל הביקוש האדיר נוסף מועד חדש! סדנה נוספת תתקיים ב-27 במאי בשעה 19:00

עדי עליה מגיעה לביקור קצר בישראל, אחרי מגורים של שנים ארוכות בתאילנד והתמחות בבישול המקומי. עדי היא בעלת הבלוג המצליח "סאנוק", שעוסק באוכל תאי אותנטי. ספר הבישול שכתבה, גם הוא נקרא "סאנוק" ("כיף" בשפה התאית) הוא הספר המקיף והמרהיב ביותר שנכתב בעברית על תרבות הבישול התאית, תוצאה של תחקיר, טעימה, בישול ורחרוח במטבחים ביתיים ברחבי תאילנד. חוץ מכל זה, לא פחות חשוב, היא גם חברה ממש טובה! איזה כיף 🙂

עדי מגיעה לישראל לביקור קצר ומביאה איתה חומרי גלם מעניינים, ניחוחות מיוחדים ובעיקר את טכניקות הבישול האופייניות והאהובות של המטבח התאי.
יחד נקיים 2 סדנאות שייקחו אותנו למסע לתאילנד הרחוקה ולטעמים הנפלאים שלה, עם מנות מגוונות וצבעוניות על טהרת הצומח.

הסדנאות תתקיימנה ביום שני 20 במאי וביום שני 27 במאי, בשעה 19:00 ב"מטבחי" – שינקין 56, תל אביב.

מספר המקומות מוגבל ביותר – כדאי מאד לשריין אותם בהקדם!

איך נרשמים?
שולחים מסרון (SMS) לתמר מ"מטבחי" טל.052-2628941 ומחכים שהיא תחזור אליכם
תמר חוזרת להודעות במרוכז בימים שני וחמישי – אנא התאזרו בסבלנות

המקום – "מטבחי", שינקין 56 תל אביב
היום – שני 20 במאי, שני 27 במאי
השעה – 19:00
המחיר – 300 שקל

  • משך הסדנה 3-4 שעות
  • קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים
  • ההרשמה מחייבת מתן כרטיס אשראי לביטחון
  • ביטולים יתקבלו רק עד 48 שעות לפני הסדנה, ביטול מאוחר יותר יחוייב ב-100 ש"ח למשתתף.

סדנאות בישול טבעוניות

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט