"טארט טאטן" של תרד טורקי ועגבניות

2 תגובות לפוסט

  1. מישהי הגיב:

    הי, ניסיתי את המתכון. יצא נחמד אבל הפינקו בתחתית התבנית נהיו מעין דייסה\עיסה רטובה.
    איך להימנע מזה פעם הבאה?
    טמפ גבוהה יותר? משהו אחר ב"תוכנית" של התנור (השתמשתי בחימום מלמטה ולמעלה), לשים את התבניות במקום אחר בתנור (שמתי נמוך יחסית)?

    אני חושבת שאנסה להכין את התערובת תרד מראש ולהקפיא (לא קשור לבעיית העיסה, סתם כי יש לי תרד ואני לא חושבת שהוא יחזיק עד שבוע הבא). את חושבת שזה יעבוד?

    תודה רבה, יש לך מתכונים נפלאים.

    • אורי הגיב:

      תודה רבה! מוזר, אין לי הסבר לזה.. לגבי תערובת התרד אין בעיה להקפיא, אבל סיכוי שהיא תפריש נוזלים אז כדאי לסחוט היטב אחרי ההשריה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |