הכוכב הצבעוני של השולחן. מתאים לכל ארוחה או חג

קוסקוס מלא עם סלרי צלוי, פיסטוק ורימונים

אוגוסט 28, 2014 מאת:

הסלרי הצלוי משתלב בהרמוניה מושלמת עם הפיסטוק והרימונים, לחגיגה של טעם וצבע. את הקוסקוס ניתן להחליף בקינואה או בבורגול.

1 חבילה קוסקוס מלא, מוכן לפי הוראות היצרן
2 ראשי סלרי שטופים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות של 1 ס"מ
1 כוס גרגירי רימון טריים
1/2 כוס פיסטוקים טבעיים (לא קלויים)
2-3 גבעולי סלרי, פרוסים דק
2-3 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק

למרינדה:
2 כפות שמן זית
1 כף סילאן
מיץ מ-1/2 לימון או ליים
מלח, פלפל שחור גרוס

לרוטב:
2-3 כפות שמן זית
1 כף רכז רימונים
מיץ מ-1/2 לימון או ליים
מלח, פלפל שחור גרוס

להגשה: גרגירי רימון, פיסטוקים טבעיים

+ צולים את הסלרי: מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את קוביות הסלרי בקערה ומוסיפים את חומרי המרינדה. מערבבים היטב כך שכל הקוביות מצופות במשרה ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים 10-15 דקות עד שהסלרי מתרכך ומשחים.
+ מרכיבים את הסלט: מעבירים את הקוסקוס המוכן לקערה גדולה, מוסיפים את הפיסטוקים, גרגירי הרימון, גבעולי הסלרי, הבצל הירוק והסלרי הצלוי. מתבלים בחומרי הרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מעטרים בגרגירי רימון ופיסטוקים ומגישים.

הכוכב הצבעוני של השולחן. מתאים לכל ארוחה או חג

הכוכב הצבעוני של השולחן. מתאים לכל ארוחה או חג

Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט