לזניה טבעונית ב 5 דקות

10 תגובות לפוסט

  1. שני הגיב:

    הכנתי היום בדיוק לפי המתכון (בלי העלים הירוקים, חיפפתי ושמתי קצת בזיליקום)
    יצא מאד מוצלח!
    ייכנס למתכונים הקבועים שלי

  2. דרור הגיב:

    האם בדפי לזניה יש ביצים?

    • אורי הגיב:

      עקרונית לא אמורים להיות ביצים בשום סוג של פסטה יבשה (בטריה לרוב יש). כמובן שתמיד יש לבדוק את התכולה על האריזה.

  3. רוני הגיב:

    האם ניתן להחליף את גבינת הקשיו בטופו?

    • אורי הגיב:

      אולי אפשר לייצר קרם טופו, לטחון טופו עם מעט מים, לימון ומלח, אבל זה לא יתן בדיוק את אותו טעם או מרקם.

  4. תמר הגיב:

    מעולה מעולה מעולה מעולה מעולה!
    אני עשיתי עם חצילים וקישואים קלויים טיפה בתנור, ופרוסות עבות של עגבניות חיות בין השכבות. יצא פשוט מצוין. אפילו הבן זוג שבדרך כלל מעקם את האף למשמע כל דבר טבעוני ואפילו צמחוני אמר שיצא מצוין.

  5. דנה הגיב:

    יש לי שמנת סויה לבישול (אלפרו) שעוד לא התנסיתי איתה.. האם נראה לך שיכול להחליף את הקרם קשיו?? תודה 🙂

  6. מיה הגיב:

    עשיתי ויצא מעולה!! בהחלט מתכוונת להכין שוב

  7. נעמי הגיב:

    להערכתך לכמה אנשים זה ? שאדע אם אני צריכה להגדיל כמויות. תודה.

השאר תגובה ל דנה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות