סינייה לבבות ארטישוק ועגבניות

11 תגובות לפוסט

  1. תמר הגיב:

    לאן נעלם המתכון? 🙄 מופיעים רק החומרים, ללא תיאור של שלבי ההכנה.

  2. יעל הגיב:

    אורי שלום
    אין לי מחבת כזו, אפשרי בכלי פיירקס? אגב זו גם שאלה לגבי המתכון של "קדרת ירקות שורש, ערמונים ויין לבן"

    בברכה
    יעל.

  3. אלה הגיב:

    היי, נראה מעולה!
    יש אפשרות להכין את זה יום מראש ולחמם קצת בתנור לפני ההגשה?
    תודה 🙂

    • אורי הגיב:

      פחות מוצלח.. העגבניות יגירו נוזלים והטחינה תהיה מושית כזאתן. לא סוף העולם אבל פחות 🙂

  4. תום הגיב:

    מתכון מעולה, הוספתי על העגבניות גם שכבה של חצילים, ועל הטחינה פיזרתי זעתר. תודה!

  5. קרן הגיב:

    מוצלח מאוד!
    השתמשתי בתחתיות ארטישוק קפואות, שריככתי בסיר מים על האש לפני שמשחתי אותן בלימון ושמן זית.
    מילאתי לגמרי כל תחתית בטחינה, וזה היה יותר מדיי 🙂 מספיק לזלף כמות נדיבה.
    תודה רבה!

  6. איריס הגיב:

    היי אורי יש לך הצעה במקום הטחינה? בעיית כשרות כשהיא מעורבת במים…
    תודה

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט