חם-קר: אבוקדו עם כל דבר

2 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    נפלא! גם אני אוהבת אבוקדו מאוד מאוד ובכל צורה.
    שני שימושים די מקוריים ודי שנויים במחלוקת שהצליחו אצלנו בבית לתקופה מסויימת:
    1) כציפוי קרם מתוק לעוגת היומולדת של בתי, שהתעקשה בגיל 3 על עוגת הזחל הרעב ואני כצפוי ניסיתי להימנע מצבעי מאכל. יצא טעים להפתיע.
    2) אבוקדו הוא פרי מאוד שומני ולכן כיף לערבב אותו עם פירה בלי שום שומן אחר, לקבלת קרם פירה ירקרק בהיר ומתקתק.

    חוץ מזה, אכלתי פעם עוגת שוקולד טבעונית עם אבוקדו, שהיתה עשירה ומהממת ואי אפשר היה לנחש שיש בה אבוקדו בכלל.

השאר תגובה ל יעל

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות