גלידוניות בננה-שוקולד ביתיות בשני טעמים

16 תגובות לפוסט

  1. זהבית הגיב:

    חולי סוכרת ממש לא יכולים ליהנות מהמתכון הזה, זו הטעיה.
    בננה היא פרי *מאוד* פחמימתי שלרוב חולי הסוכרת לא עובר ומקפיץ את הסוכר במהירות. בנוסף, במתכון יש מייפל וסילאן שהם סוכר לכל דבר וגם הם מקפיצים את הסוכר לחולי סוכרת.
    זו המלצה מאוד מסוכנת!

    • אורי שביט הגיב:

      היי זהבית, ברור שלא אמורים לאכול 20 גלידוניות אבל כשרוצים ליהנות ממשהו מתוק וקטן, הקינוח הזה בהחלט מותאם למי שסובל מסוכרת ונכתב בפיקוח תזונאית שמתמחה בנושא – אנא קראי כאן את ההסבר שלה http://www.rex.co.il/vegan-glidoniot/

  2. דורית הגיב:

    נראה מתכון טעים, אבל לא *באמת* מתאים לחולי סכרת.. אולי לכאלו שרוצים להמשיך לאכול פחמימות ולהזריק אינסולין כדי להתמודד איתם (מה שלצערנו תואם להמלצות הלא טובות של תזונאיות "מומחיות" בסכרת).

    • אורי שביט הגיב:

      היי דורית, אני עצמי לא תזונאית (לא יודעת מה ההכשרה שלך) ונשענת על הפיקוח של הדיאטנית שליוותה את הפרוייקט, בו השתתפו 15 שפים מובילים. אני מניחה ומאמינה שהדברים נבדקו היטב.

  3. תמר הגיב:

    בס"ד
    פנטסטי! יצא טעים כל כך, ובאמת לא ממש הרבה עבודה
    תודה רבה

  4. אורלי הגיב:

    אורי יקרה
    חייבת לשתף שהכנתי לשבת האחרונה וזה פשוט חוסללל

    כמה פשוט ויחסית בריא מרשים וטעים
    תבורכי
    חג שמח?

  5. אילת סדן הגיב:

    יש לי בננות קפואות. יש דרך להשתמש בהן? להפשיר ולערבב? לערבב ככה? תודה

  6. הדר הגיב:

    הי אורי,
    זה נראה נהדר!
    יש לי שאלה, בהמשך למשהו שכבר נשאל כאן – האם זה משנה אם מכינים מבננות קפואות?
    הרי אם טוחנים פרוסות בננה קפואות, הן יוצאות במרקם של גלידה.
    האם זה יתרון או חסרון למתכון הזה?
    תודה רבה!
    ואביב שמח

    • אורי שביט הגיב:

      היי הדר, אפשר, אבל תצטרכי במילא לטחון ולהקפיא מחדש כדי לייצר צורות מלבן.. אז לא חושבת שזה מקצר תהליכים במשהו 🙂

  7. נעמה הגיב:

    וואו! יצא מדהים!! מתפצלח בדיוק כמו גלידוניות אמיתיות, ומתעלה על הטעם! תודה רבה:))

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |