מרק סלק קטיפתי

6 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    הכנתי את המרק פעמיים. בפעם הראשונה לא היו סלרי וכוסברה. בישלתי עם הלימון הפרסי וגם טחנתי אותו. יצא מרק מתוק מריר מצויין. הפעם היו את כל הרכיבים. לא טחנתי את הלימון אבל הוספתי מיץ מלימון וחצי אחרי הבישול. יצא עוד יותר טעים. בקיצור, מרק מומלץ מאוד

  2. תמר הגיב:

    הי מרק מקסים. במה ניתן להחליף את הלפת בבקשה, אם ניתן? תודה

    • אורי הגיב:

      היי, לא ניסיתי בדיוק ככה אבל אני מניחה שזה יכול לעבוד בכמה כיוונים: עם תפוחי אדמה, עם קולרבי (כן), עם ראש סלרי (אם כי הטעם שלו יותר דומיננטי).. וגם עם שילובים שלהם. בהצלחה וספרי איך יצא!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |