בורקס, לביבות ותרנגול זה טבעוני?

6 תגובות לפוסט

  1. עינב הגיב:

    תודה רבה!

  2. דפנה הגיב:

    ואם אני מכניסה את הקרם לתוך הבורקס…?

  3. עמיר מ הגיב:

    שלום אורי, אני שמח ששף בן אדרת בעד יוזמת "שני צמחוני" אבל העובדה שהוא מגיש כבד אווז היא בעייתית בעיני. זה די מפספס את המטרה. מריח כל כך כמו אקט יחצנ"י. משהו בסגנון:"בימי שני אני חביב אל בעה"ח" בשאר הימים אני מוכר "רוע מרוכז". מה דעתך? וההזדמנות זו תודה רבה על האתר ועל כל פועלך למען בעה"ח. מעורר השראה. עמיר

    • אורי הגיב:

      אני מסכימה, לא ידעתי שכבד אווז מוגש שם לפני שהגעתי לצורך הכתבה.. ניצלתי את ההזדמנות לדבר על כך עם השף ואני מקווה שבעתיד המנה הזאת תישאר מחוץ לתפריט, כפי שראוי.

השאר תגובה ל דפנה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות