בורקס, לביבות ותרנגול זה טבעוני?

6 תגובות לפוסט

  1. עינב הגיב:

    תודה רבה!

  2. דפנה הגיב:

    ואם אני מכניסה את הקרם לתוך הבורקס…?

  3. עמיר מ הגיב:

    שלום אורי, אני שמח ששף בן אדרת בעד יוזמת "שני צמחוני" אבל העובדה שהוא מגיש כבד אווז היא בעייתית בעיני. זה די מפספס את המטרה. מריח כל כך כמו אקט יחצנ"י. משהו בסגנון:"בימי שני אני חביב אל בעה"ח" בשאר הימים אני מוכר "רוע מרוכז". מה דעתך? וההזדמנות זו תודה רבה על האתר ועל כל פועלך למען בעה"ח. מעורר השראה. עמיר

    • אורי הגיב:

      אני מסכימה, לא ידעתי שכבד אווז מוגש שם לפני שהגעתי לצורך הכתבה.. ניצלתי את ההזדמנות לדבר על כך עם השף ואני מקווה שבעתיד המנה הזאת תישאר מחוץ לתפריט, כפי שראוי.

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות