עדשים שחורות ברוטב ברביקיו

11 תגובות לפוסט

  1. איה הגיב:

    פשוט ופשוט טעים 🙂

  2. מירב הגיב:

    עד כמה קריטית הפפריקה המעושנת למתכון? זה המרכיב היחידי שחסר לי….. 🙂

    • אורי הגיב:

      קריטית אם רוצים טעם מעושן 🙂 אפשר כמובן גם בלי או עם פפריקה רגילה.

      • מירב הגיב:

        שאלה נוספת – האם אפשר לערבב עדשים שחורות וכתומות בתבשיל הזה? תודה 🙂

        • אורי הגיב:

          עקרונית אפשר, הבעיה היא שלעדשים הכתומות מרקם שנוטה להתרכך ולהתפורר מהר, לעומת השחורות הנגיסות וה"בשרניות" יותר. גם הטעמים לא תמיד יתאימו. בכל מקרה אם את מנסה, בשלי אותן בנפרד והקפידי שהכתומות לא יהפכו לעיסה.. 😉

  3. שירן הגיב:

    טעים ביותר!

  4. גלית הגיב:

    הי אורי, יש לך מתכון חלופי לרוטב ברביקיו שאין בו שום צורה של ממתיק?
    אנחנו לא קונים הביתה מולסה, סילאן ושות' מטעמי בריאות.

    • אורי הגיב:

      היי גלית, לצערי לא – אם את רוצה פשוט תשמיטי את הממתיק, אבל כמובן שזה ישפיע על הטעם.

  5. שלי הגיב:

    הכנתי ויצא ממש טעים, כולם אהבו, גם הילדים, תודה רבה

  6. יפית הגיב:

    האם החומץ הכרחי? אם כן, עדיף להשתמש בחומץ הפשוט הרגיל או בחומץ בלסמי? (זה מה שיש לי בבית) איזה טעם החומץ מוסיף לתבשיל? תודה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |