קינוחי פלאות: ריבועי קרמל אגוזים עם מלח מבורך

10 תגובות לפוסט

  1. חן הגיב:

    זה 100 גרם רסק תפוחים? התבלבלתי ?

  2. רוני הגיב:

    היי, אפשר להחליף את שמן הקוקוס בשמן אחר? באיזה יחס?

    • רוהאן הגיב:

      הי. ההתנסויותשלי עם שמנים אחרים באפייה לפני שמן הקוקוס היו די אומללות, אז אין לי ממש תובנות בונות בנושא. אני מניח שאפשר לנסות ולבדוק עם אחרים, רק קשה לי לומר איך זה ישפיע על המרקם (ש. קוקוס מתקשה בטמפ החדר) ובעיקר על הטעם – כל שמן בא עם הטעם שלו…

  3. תמר נמורה הגיב:

    שלום האם ניתן להחליף את הסילאן בסירופ מייפל?תודה על האור המתוק שאת מביאה אל ביתנו אפילו הקאובויי שלי נהנה ..תמר

  4. שרה הגיב:

    מתכון מהמם!
    שאלה לגבי הקרמול
    לאחר הוספת השמן קוקוס, הסוכר והסילאן איך יודעים שזה מקורמל?
    איך זה צריך להראות?

    • אורי הגיב:

      זה ייראה כמו נוזל בצבע חום ענברי מבעבע – היזהרי לא לשרוף אותו ולהוסיף את קרם הקוקוס בזהירות שלא ישפריץ 🙂

  5. שמעון הגיב:

    מה זה מלח מבורך ?

השאר תגובה ל רוהאן

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות