רולדת פילו במילוי כרובית צלויה בטחינה אדומה

3 תגובות לפוסט

  1. גילה הגיב:

    זה נראה יפה וטעים מחר אנסה להכין

  2. אנסטסיה הגיב:

    היי,
    למה צריך את גרידת הלימון? היא לא מופיע במתכון, אלא רק בחומרים.
    תודה

השאר תגובה ל גילה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות