מעדנים עם דלעת ערמונים

5 תגובות לפוסט

  1. עלמה הגיב:

    הפאי הזה נראה נהדר :mrgreen:

  2. נטע הגיב:

    כמה זמן יכול להחזיק הממרח דלעת במקרר?

    • אורי הגיב:

      אם רוצים לשמור כדאי לצקת מעט שמן זית מלמעלה ולסגור בכלי אטום. יחזיק 2-3 ימים בלי בעיה.

  3. נוגה הגיב:

    אם קניתי דלעת ערמונים והיא קטנה וכתומה, זו לא דלעת ערמונים בעצם?
    מה החשיבות של הצבע בדלועים?

    • אורי הגיב:

      היי נוגה, לא תמיד יש הבדל דרמטי, אבל צבעים של ירקות או פירות בדרך כלל יכולים להעיד על טעם שונה, זן שונה.. צבע הוא חלק ממכלול התכונות והערכים של הצמח. לעניין דלעת הערמונים – זה זן אחר בצורה זהה וצבע כתום, לטעמי הרבה פחות מוצלח מהירוק הכהה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות