סדנאות בישול של אורי שביט בחוויה הטבעונית

10 תגובות לפוסט

  1. שרון הגיב:

    אורי,
    כמה אנשים נדרש בכדי לארגן סדנה פרטית? (והאם זה בכלל אפשרי)

    • אורי הגיב:

      אם רוצים שהמחיר יהיה סביר למשתתף ויש מטבח מרווח ושולחן גדול, אני ממליצה על סביבות עשרה. זה אפשרי החל מדצמבר והלאה (אני כרגע לא בארץ). אם זה רלוונטי כתבי לי למייל oshavit@gmail.com

    • נוף אדוות הגיב:

      הי אורי, האם את מארגנת סדנאות שילדים יכולים להשתתף בהם, או סדנאות לילדים והורים? או רק לילדים?

      • אורי הגיב:

        היי נוף, אין לי כרגע סדנה ייעודית כזו אבל כבר הגיעו לסדנאות שלי לא מעט ילדים עם הוריהם, תלוי בילד/ה, בטעם וביכולות שלו/שלה. כתבי לי ואשמח לענות על כל שאלה.

  2. שרה הגיב:

    יש סדנא בתל אביב ביום אחר חוץ משישי או בשישי מ 13:00? אשמח אם תחזרי אלי בטלפון 0542122342. תודה שריתה

    • אורי הגיב:

      היי שריתה, לצערי לא יכולה כרגע לצלצל כי אני לא בארץ. כרגע אלה הסדנאות הקרובות, בהמשך יהיו סדנאות במועדים נוספים שאני מקווה שיתאימו. תודה!

  3. אלונה הגיב:

    היי,
    מה התפריט של הסדנה?

    • אורי הגיב:

      היי אלונה, נכין מגוון של מנות – אני לא מבטיחה שיהיה התפריט אחד לאחד אבל בגדול: ממרח עדשים שחורות לפתיחה, מרק כמו-קניידלך, לביבות בטטה ובורגול ברוטב מנגו פיקנטי, ריזוטו פטריות ועוד.. אשמח לראותך!

  4. איילת הגיב:

    הייתי מאד רוצה להשתתף אבל ביום אחר חוץ מיום שישי יש מצב?

השאר תגובה ל איילת

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות