מתכון טבעוני לשבת: קדרת החלומות שלי

14 תגובות לפוסט

  1. רמי הגיב:

    במה אפשר להחליף את הקמח כדי לייצר רביכה ללא גלוטן?

  2. מיכל הגיב:

    שלום אורי.
    המתכון נראה נפלא ומנוסה בקרוב.
    שאלה:
    הרביכה שכתבת
    לאילו עוד שימושים היא מתאימה?

    • אורי הגיב:

      היי, תודה! בדרך כלל להסמכת רטבים, אפשר גם מרקים. חשוב לא להגזים בכמות שלא ייצא סמיך מדי, מקסימום מוסיפים מים 🙂

  3. שי הגיב:

    מה זה נתחי סויה, היבשים? ולא צריך להשרות קודם?

    • אורי הגיב:

      אכן, היבשים. ולא צריך להשרות – הם עוברים בישול ראשוני שהוא במקום ההשרייה ורק אז נכנסים לתבשיל.

  4. גוגו הגיב:

    אורי, זאת כמות מסחרית… ממליץ לחלק בשתיים את הכל.

    יצא מלא עבודה, לקלף ארטישוק ירושלמי זה לא קל.

    מקווה שיצא טעים… אחרי כל המאמץ.

    • אורי הגיב:

      היי, הכמות כמו שכתוב ל 6-8 סועדים. לגבי הקילוף – אכן משימה מעט מאתגרת, אני בחרתי בשורשים הכי חלקים וגדולים שיכולתי למצוא אצל הירקן וזה פישט את העסק. מחכה לשמוע איך יצא – אמרתי שזה מתכון מושקע 🙂

  5. נילי הגיב:

    המתכון נראה מעולה, ואשמח לנסותו. רק לא הבנתי אם מדובר בשבבי סויה או בנתחים, ברשימת המצרכים- נתחים, בהוראות ההכנה – שבבים. אשמח להבהרה, תודה!

    • שרה הורניק הגיב:

      מדובר בשבבים בגודל הבינוני (כלומר, אלה שהם בגודל ביס – לא ה"סוליות" להכנת שניצל ולא הפתיתים להכנת בולונז). אפשר לראות את הגודל בתמונה הראשונה. בהצלחה! 🙂

  6. alla הגיב:

    היי, אני מעוניינת להכין את המתכון ללא נתחי הסויה. איך להתאים את המתכון?
    בסיר הראשון של הבצל והפטריות עם היין והתימין, האם אפשר לוותר על הוספת המים והבישול כיוון שמיועד לסויה?

    • אורי הגיב:

      היי, פשוט ותרי על השלב הראשון ותכיני כרגיל. יש להוסיף מים בכל מקרה לבישול הירקות וכדי שיהיה רוטב, אבל רק עד לכיסוי. בהצלחה!

השאר תגובה ל alla

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות