פלאפל מצרי ביתי מפול יבש

2 תגובות לפוסט

  1. אמיתי הגיב:

    הצעה לשדרוג:
    במקום גרעיני כוסברה טחונים, שימו אותם שלמים!
    (כלומר, אחרי הטחינה). הם מתפוצצים בפה בטעם לימוני ייחודי ונהדר.
    יש כמה פלאפליות מובחרות שבהן עושים זאת כך, למשל אצל ד"ר סעדיה בקינג ג'ורג' בת"א.

השאר תגובה ל אמיתי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות