פלאפל מצרי ביתי מפול יבש

6 תגובות לפוסט

  1. אמיתי הגיב:

    הצעה לשדרוג:
    במקום גרעיני כוסברה טחונים, שימו אותם שלמים!
    (כלומר, אחרי הטחינה). הם מתפוצצים בפה בטעם לימוני ייחודי ונהדר.
    יש כמה פלאפליות מובחרות שבהן עושים זאת כך, למשל אצל ד"ר סעדיה בקינג ג'ורג' בת"א.

  2. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    אני מקווה שאת בטוב !
    יש 2 גדלים של פולים יבשים.
    באיזה להשתמש?

  3. נעמה הגיב:

    היי!
    תודה רבה על המתכונים המצויינים שלך!
    שאלה בנוגע לאחד הזה-
    אם יש לי פול שבישלתי לפני זמן מה והוא מוקפא כרגע, יש לי אפשרות להשתמש בו? ואם כן באיזה אופן?
    תודה רבה!
    🙂

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |