חנוכה טבעוני: סופגניות מהירות וללא שמרים

9 תגובות לפוסט

  1. הילה הגיב:

    נשמע טוב 🙂 זה יעבוד עם כוסמין במקום קמח לבן?? וסליחה על הבורות – מה זה טופו משי? יש מוצר שזה שמו או כל טופו מתאים?

    • אורי הגיב:

      היי, אני מאמינה שזה יעבוד, אולי המרקם יהיה יותר דחוס. טופו משי זה טופו רך בהרבה מטופו רגיל – הוא מיוצר בשיטה אחרת, של אידוי ויש לו מרקם ממש עדין כמו של גבינת ריקוטה.

    • ירדן הגיב:

      היי אורי
      נראה מעולה
      האם יש משהו שאפשר לשים במקום ברנדי/ ליקר?

      • אורי שביט הגיב:

        היי ירדן, תודה! לאלכוהול בבצק יש שני תפקידים – לסייע באווריריות ולמנוע ספיחת שמן. האלכוהול עצמו מתנדף מהחום, כל משקה עם אחוז גבוה של אלכוהול יכול לעבוד. אפשר להשמיט אבל מומלץ שלא.

  2. אמאלה 3 הגיב:

    האם ניתן להמיר את הקמח לכוסמין ?

השאר תגובה ל הילה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות