תבשיל פול סורי באורז ומרק חמוץ (חמוד)

5 תגובות לפוסט

  1. תמי הגיב:

    יצא לנו ממש טעים תודה :))

  2. ליאור הגיב:

    זה ממש הזוי שאין כאן יותר תגובות כי התבשיל הזה פשוט מעלף!
    יצא מעולה, אני מבשלת אותו הערב פעם שנייה, המון המון תודה!!! בפרט ובכלל 🙂

  3. Yonatan הגיב:

    Aloha Ori, I live in Hawaii and can only get bags of dry Fava bean (ful)… how could I adopt that correctly for use in such dish? thanks, Yonatan (can't write but can read hebrew)

    • אורי הגיב:

      היי יונתן, הייתי משרה את הפולים למשל הלילה (רצוי 12 שעות) ואז מבשלת אותם בהרבה מים בלי מלח עד שהם כמעט רכים לגמרי ומשם ממשיכה עם המתכון כמו שהוא, אני מאמינה שזה יצא נהדר.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |