תבשיל פול סורי באורז ומרק חמוץ (חמוד)

5 תגובות לפוסט

  1. תמי הגיב:

    יצא לנו ממש טעים תודה :))

  2. ליאור הגיב:

    זה ממש הזוי שאין כאן יותר תגובות כי התבשיל הזה פשוט מעלף!
    יצא מעולה, אני מבשלת אותו הערב פעם שנייה, המון המון תודה!!! בפרט ובכלל 🙂

  3. Yonatan הגיב:

    Aloha Ori, I live in Hawaii and can only get bags of dry Fava bean (ful)… how could I adopt that correctly for use in such dish? thanks, Yonatan (can't write but can read hebrew)

    • אורי הגיב:

      היי יונתן, הייתי משרה את הפולים למשל הלילה (רצוי 12 שעות) ואז מבשלת אותם בהרבה מים בלי מלח עד שהם כמעט רכים לגמרי ומשם ממשיכה עם המתכון כמו שהוא, אני מאמינה שזה יצא נהדר.

השאר תגובה ל תמי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות