תבשיל פריקי

2 תגובות לפוסט

  1. סילבי הגיב:

    היי אורי, ניתקלתי פעם (לא זוכרת איפה) במתכון שאחרי בישול גרגירי החיטה (פריקי או רגיל) אופים אותם זמן קצר כדי שהם לא יהיו רכרוכיים למאכל.
    מכירה?

    • אורי הגיב:

      היי, לא הכרתי! תכלס פריקי לא הופעת לממש רכרוכית ונשארת נגיסה בפנים אבל מבחוץ היא יכולה להיות קצת עיסתית.. רעיון מעניין 🙂

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות