"ריזוטו" גריסים לימוני עם אפונה, כרישה ויין לבן

5 תגובות לפוסט

  1. הילה הגיב:

    אורי שלום,
    ראיתי במתכון שלך להנביט אפונה יבשה,
    גם בחנות התבלינים שמוכרים במשקל האפונה היא חצויה ומאוד קשה עד בלתי אפשרי להנביט אותה.
    איך את מנביטה? איזה סוג ואיפה את קונה אפונה להנבטה?
    תודה
    הילה

    • אורי הגיב:

      היי, האמת שלא זכור לי שהנבטתי אפונה.. זאת היתה לדעתי כוסמת ירוקה 🙂 יכול מאד להיות שגם החצויה נובטת (כמו שאפשר להנביט עדשים כתומות חצויות) אבל לא ניסיתי..

  2. אילנה הגיב:

    אהבתי , אולי קצת פחות לימון … 😉

  3. שמעון הגיב:

    יצא לי מאוד שונה מהתמונה שפירסמת – הרבה יותר דייסתי ומושי, אבל הטעם מדהים וזה מה שחשוב!

השאר תגובה ל שמעון

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות