הטיפים שלי בערוץ האוכל: איך אופים בלי ביצים?

2 תגובות לפוסט

  1. יונה הגיב:

    פעם ראשונה שאני פוגשת באתר שלך . אני נהינת מאוד מהטיפים, מהאופציות העשירות. נתת לי תיאבון גדול!!!
    אני בתחילת הדרך הטבעונית, בגישושים ראשונים מנסה לשנות בהדרגה את התפריט בבית … לגבי אפייה. יש לי מתכונים לעוגות שאני רוצה לנסות בלי ביצים, עם המי חומוס. אני מבינה שהם מחליפים את החלבונים בהקצפה. מה לגבי החלון. לא יחסר? לשים משו במקום?

    תודה מראש, יונה

    • אורי הגיב:

      היי יונה, תודה על המילים הטובות ובהצלחה בדרך החדשה! דווקא מי חומוס מוקצפים הם טיפה טריקיים למי שרק מתחיל.. הייתי ממליצה בחום להתחיל מהתנסות באפיית מתכונים טבעוניים שכבר נוסו בהצלחה. התנסות במתכונים כאלה תיתן לך יותר ידע ותחושה איך לעבוד עם תחליפי ביצים שונים ואז תוכלי לשחק יותר בקלות עם המתכונים שאת מכירה. בדרך כלל אני משתמשת ברסק תפוחים במקום ביצים באפייה, תלוי לגמרי בכמויות ובאופי המתכון.

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות