בוקר טוב: מאפה תות-בננה עם שיבולת שועל

8 תגובות לפוסט

  1. אילנה הגיב:

    למען הסר ספק, את התותים והבננות שמים בתבנית, ועליהם שתי התרכובות? ציינת 3/4 של התותים, ומה עושים עם ה1/4 הנותר? להוריד את רמת המתיקות אפשר לקחת חצי חלב וחצי מים?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, כן זה סדר הפעולות. שכחתי לכתוב – את התותים מפזרים מלמעלה לפני האפייה. לגבי המתיקות – אם החלב לא ממותק אז המאפה לא ייצא כל כך מתוק, אבל אם את מעדיפה כמובן שאפשר להחליף במים.

  2. סיגל הגיב:

    מוזר קצת שלא מערבבים את היבשים עם הנוזלים אלא שמים כל אחד בנפרד.. לא?
    למה לא לאחד בינהם בעצם?

  3. ענת הגיב:

    היי אורי. אני רוצה להכין את זה לבת שלי בת השנה. מה אפשר לשים במקום שבבי השקדים? חשבתי להוסיף עוד שיבולת שועל במקום…

השאר תגובה ל אורי שביט

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות